De Balloohoeve houdt een grote voorjaarsmarkt.
De Balloohoeve houdt een grote voorjaarsmarkt. (Eigen foto)

Voorjaarsmarkt in en bij de Balloohoeve in Balloo

Algemeen

BALLOO – Bij de Balloohoeve zal op 8 april van 10.00 tot 16.00 uur een voorjaarsmarkt worden gehouden, Naast het vertrouwde winkelaanbod biedt de markt diverse mooie aanbiedingen. 

De Balloohoeve doet aan akkerbouw en natuurbeheer, is een zorgboerderij, camping, boerderijwinkel en paardenhouderij. De markt is opgesteld in de rijhal en op het buitenterrein van De Balloohoeve. Er komen 83 standhouders met een zeer divers assortiment, waaronder lokale producten, woonaccessoires, kleding en sieraden. Naast de marktkramen is er een smederij aanwezig. Er worden op de markt stro en broedkorven gevlochten. Kinderen kunnen een diploma draaiorgelspelen halen. Ook kan men zich laten schminken voor een goed doel. Op de markt is een eetplein met een grote diversiteit aan eten en drinken. Ook is er een proeverij van producten uit de boerderijwinkel van de Balloohoeve. En er is eigengemaakt ijs verkrijgbaar. De deelnemers van de zorgboerderij hebben een eigen kraam. Hier verkopen ze mooie spullen waar ze maanden mee bezig zijn geweest om te maken.

 ,,We hebben veel bezoekers gehad tijdens onze kerstmarkt. De voorjaarsmarkt heeft net zo veel te bieden We hopen dan ook dezelfde aantallen te halen met deze voorjaarsmarkt’, aldus Yvonne Buring van de Balloohoeve.  

Bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein aan Balloo 52 in Balloo. De markt wordt mogelijk gemaakt door de inzet van de vele trouwe vrijwilligers van de Balloohoeve.

-         .