T.O.G.I.D.O. tijdens een eerder voorjaarsconcert.
T.O.G.I.D.O. tijdens een eerder voorjaarsconcert. (Eigen foto)

Muziekvereniging T.O.G.I.D.O. uit Eext luidt het voorjaar in met rockconcert

Algemeen

EEXT - De fans van Muziekvereniging T.O.G.I.D.O. uit Eext hebben er bijna vier jaren op moeten wachten, maar zaterdag is het dan eindelijk weer zover, dan organiseert de Eexter muziekvereniging haar voorjaarsconcert in de gymzaal in Eext.

Opgetreden wordt er door het A-orkest onder leiding van Bert Strijker, het jeugdorkest ook onder leiding van Bert Strijker (wegens verhindering van dirigent Durk Dikland). Daarnaast treden de leerlingen van de workshop ‘Music 4 Kids’ op, onder leiding van Sjoukje Strijker. Voor hen is het de vuurdoop, het is hun eerste optreden. De Music 4 Kids-kinderen krijgen tevens hun certificaat uitgereikt. Het concert begint om 19.30 uur.

De muziekvereniging heeft een spetterend programma in petto. Alle onderdelen van de vereniging hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de voorbereiding. Voor het zover is moeten de leden nog flink aan de bak; de gymzaal wordt voor het voorjaarsconcert steevast omgebouwd tot een sfeervol theater. De muziekkeuze is ‘Rockmuziek’, wat ook in de aankleding van de zaal terugkomt. Presentatie is in handen van Sander Muskee.

De vereniging heeft deze avond ook een primeur; de vereniging heeft met hulp van enkele fondsen en geldschieters de podiumverlichting die het jaarlijks gebruikt, aangeschaft. Het podium dat in de gymzaal wordt opgebouwd is enkele jaren geleden al aangeschaft. De vereniging biedt het podium aan voor verhuur. Info via info@togido.nl.

Toegangsbewijzen voor het voorjaarsconcert kunnen worden gereserveerd via email: reserveringen@togido.nl of telefonisch of WhatsApp via 06-57371441. Donateurs en jeugd tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Meer informatie is te vinden op facebook.com/togido.