Afbeelding
(Foto: Henry Koops)

Coöperatief spel nieuw onderdeel Roldermarkt-feestweek

Algemeen

Rolde - De jaarlijkse Roldermarkt-feestweek wordt dit jaar nog spannender met de toevoeging van het allereerste Coöperatieve Roldermarktspel aan het feestprogramma. De feesttent op de Grote Brink staat op zaterdag 9 september van 20.00 tot 23.00 uur volledig in het teken van dit uitdagende en vermakelijke spel. ,,Het wordt een avond vol teamwork, breinbrekers, lastige keuzes, dolle dorpsopdrachten én geweldige prijzen”, aldus Kitty Nijholt namens de organisatie.

 Het Coöperatieve Roldermarktspel belooft volgens Nijholt een unieke ervaring te worden voor deelnemers van alle leeftijden. ,,Dit spel is ontworpen om teams uit te dagen in een sfeer van samenwerking en competitie. Deelnemers worden uitgedaagd om hun creativiteit en intelligentie te gebruiken om verschillende opdrachten op te lossen. Met een mix van strategie, snel denken en goed teamwork zal elk team op de proef worden gesteld”, legt Nijholt uit. ,,Voor deze bijzondere gelegenheid wordt iedereen uit Rolde en de buurtdorpen uitgenodigd om vrienden en dorpsgenoten op te trommelen en samen een droomteam van maximaal zes personen te vormen. Elke groep dient een teamcaptain te hebben die de leiding heeft. Het gevarieerde karakter van de teams zal een belangrijke factor zijn voor succes, dus hoe diverser het team, hoe groter de kans om met de overwinning naar huis te gaan.”

 Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar secretaris@ovvr.nl met de vermelding van de teamnaam, de naam en het e-mailadres van de teamcaptain. 

Meer informatie: www.ovvr.nl