'Liefde, geld en old papier' werd in maart op de planken gebracht door een enthousiaste groep van Concordia..
'Liefde, geld en old papier' werd in maart op de planken gebracht door een enthousiaste groep van Concordia.. (Eigen foto)

Alle leden van Concordia op de planken met ‘De Super Super’

Algemeen

EEXT – Toneelvereniging Concordia houdt iedere vijf jaar een revue. Maar een revue kwam er de afgelopen jaren niet van, mede door corona. Ook niet tijdens het 120-jarig bestaan in 2022. Daarom is nu een stuk gekozen waarbij alle 25 leden de mogelijkheid hebben om mee te spelen in De Super Super. Het gaat om een blijspel van H. Roede, aangevuld met eigen werk.

De supermarkt van Sjors is het slechtst lopende filiaal van de Super Super-keten. Sjors is geen geboren ondernemer en heeft het ook niet echt getroffen met zijn personeel. Het allergrootste probleem is echter de Mega Markt aan de overkant van de straat. Sjors krijgt nog één kans om de omzetcijfers op te krikken om de merknaam Super Super te mogen behouden. De onervaren overijverige Nicolette van het hoofdkantoor schiet te hulp. Maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken?

‘De Super Super’ is te zien op 9, 15 en 16 december in café Homan aan Hoofdstraat 12 in Eext. De voorstellingen van 9 (bijna) en 16 december zijn uitverkocht. Kaarten voor 15 december zijn verkrijgbaar via WhatsApp (06-51161909 of 06-40383368) of via Messenger van de vereniging.