Het thema van Kleintje Bieb in Gieten en Rolde is vervoer.
Het thema van Kleintje Bieb in Gieten en Rolde is vervoer. (Eigen foto)

Voorleespret bij Kleintje Bieb in Gieten, Rolde en Gasselternijveen

Algemeen

AA EN HUNZE - Ouders kunnen samen met hun kleintje weer aanschuiven bij het voorleesuurtje van de bibliotheek. Een gezellig moment om samen bezig zijn met voorlezen, liedjes en spelletjes. Ook is het een goede gelegenheid om andere (groot)ouders /verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Kleintje Bieb wordt gehouden van 13 tot en met 15 maart. Het thema in de bibliotheek van Gieten en Rolde is deze keer vervoer. Er wordt onder andere voorgelezen uit het boek Konijntje in de bus. In de bibliotheek van Gasselternijveen staat het thema voorjaar centraal en wordt er een schaap geknutseld. Tijdens Kleintje Bieb worden kinderen gestimuleerd om actief mee te doen. Samen worden er liedjes gezongen, een spelletje gespeeld of geknutseld.

Kleintje Bieb is elke maand. Deze maand in Gasselternijveen op woensdag 13 maart om 09.30 uur, in Gieten op donderdag 14 maart om 10.00 uur en in Rolde op vrijdag 15 maart om 08.45 uur. Kleintje Bieb is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. Op de website van de bibliotheek www.bindbibliotheken.nl staan alle overige data en informatie vermeld. 

De bibliotheken in Gieten en Annen zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen met voorlees- en knutselactiviteiten. Geïnteresseerden kunnen kijken op de website van de bibliotheek onder het kopje Werken bij.