Mirijam Huizer en Freddie Schutrup overhandigen de cheque aan Stichting Wensambulance.
Mirijam Huizer en Freddie Schutrup overhandigen de cheque aan Stichting Wensambulance. (Eigen foto)

Mooie opbrengst voor Stichting Wensambulance

Algemeen

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND - De Zondagavondparade en dartsvereniging Tops uit Gasselternijveenschemond hebben vorige week een benefietweek gehouden voor de Wensambulance Noord-Nederland.

De week werd gehouden op initiatief van Freddie Schutrup en Mirjam Huizer van Dartcentrum Tops. Een vriendin heeft enkele jaren geleden een goede ervaring gehad met Wensambulance Noord-Nederland. De stichting biedt ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting de mogelijkheid om op geheel eigen wijze afscheid te kunnen nemen van het leven door een persoonlijke wens in vervulling te laten gaan. 

De Zondagavondparade en de dartvereniging wilden iets terugdoen voor de stichting, die het van donaties moet hebben. Huizer stelde haar dartcentrum aan de Tweede Dwarsdiep 2 open en er werden tal van activiteiten gehouden voor jong en oud. Alle opbrengsten gingen naar Stichting Wensambulance Noord-Nederland. Er werd 5.255,66 euro opgehaald. De cheque werd afgelopen maandag overhandigd aan de stichting.

Schutrup is blij met de opbrengst. ,,We willen de ondernemers uit de regio en andere gulle gevers bedanken voor hun donatie. En ook de Gemeente Aa en Hunze voor het bedrag van 350 euro die we mochten gebruiken voor een hapje en drankje voor de vrijwilligers. Al met al was het een top week.” 

Meer informatie over de Stichting Wensambulance Noord-Nederland is te vinden op: www.wensambulancenn.nl. Via deze site kunnen ook wensen worden ingediend