Dominee Jan Bos.
Dominee Jan Bos. (Eigen foto)

Kerst vieren in Jacobuskerk in Rolde

Algemeen

ROLDE – De Jacobuskerk in Rolde zal dit jaar weer open staan voor kerstvieringen. ,,Na een bijzondere kerstfilm in 2020 en een kerstpodcast in 2021 is het nu weer mogelijk om met Kerst bij elkaar te komen in de Jacobuskerk zelf. Heel fijn dat dit weer kan”, zegt dominee Jan Bos.

De Jacobuskerkgemeente nodigt iedereen uit voor de kerstnachtviering op 24 december die om 22.00 uur begint. Blaasensemble Klein Orkest uit Rolde begeleidt de samenzang, met op het orgel Jaap Boersma. Het thema is: Mens, waar ben je?.

De Kerstmorgenviering begint zondag 25 december om 10.00 uur. Er is een aparte kinderdienst voor de kinderen. Ook zullen er verschillende Oekraïense mensen uit Papenvoort naar de dienst komen en zal een deel van hen een Oekraïens kerstlied zingen. Het kerstverhaal zal in het Oekraïens worden gelezen. Denise Doek speelt op de dwarsfluit en Tiny van Nimwegen speelt op het orgel. In beide diensten is dominee Jan Bos de voorganger. ,,Iedereen is van harte welkom in deze beide kerstvieringen”, aldus de dominee.