Jamento treedt op tijdens Kleintje Zuidlaardermarkt in Annen
Jamento treedt op tijdens Kleintje Zuidlaardermarkt in Annen (Eigen foto)

Kleintje Zuidlaardermarkt in sporthal van Annen

Algemeen

ANNEN - Kleintje Zuidlaardermarkt ……..Dat is het gevoel van een uitpuilende Feesttent Welte met topband op de Zuidlaardermarkt in Zuidlaren. Dat feest wordt zaterdag 8 april verplaatst naar de sporthal in Annen.

Het wordt een feest der herkenning met de band Jamento. Een formatie die afgelopen jaar de dakpannen van de tent speelde, waar menig boer en burger toen finaal uit hun dak gingen. De band heeft muzikanten die onder andere gewerkt hebben met: Ce Ce Peniston, Tiësto, Fedde le Grand, Mr. Probz, Bergit Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Loïs Lane en vele anderen.

Tijden van weleer komen de feestgangers in Annen tegemoet; de oude songs die zijn te herkennen van de beroemde Disco 76 uit Annen en natuurlijk de moderne varianten voor de jeugd. Meezingen als dat lukt door wijn en bier en wat al niet meer. Hamburgers, patat alle gemengde geuren vloog men de neus in, afgeblust door de geuren van koeien en paarden om de hoek. Dames met uitgelopen mascara en boeren op sokken door de zaal. Menige paardenboer is z’n paard kwijtgeraakt na al die borrels. De kans is aanwezig dat men vrienden tegenkomt van Disco 76 en van Feesttent Welte, want die kans is erg groot. Naast topformatie Jamento treedt DJ Jelmer op en die knalt alsof zijn leven ervan afhangt.

Kleintje Zuidlaardermarkt in de sporthal van Annen duurt van 20.00 tot 0100 uur. De voorverkoop is in Sportsbar Annen of Ticketpoint (zie advertentie).