Thijs en Fenna Stoffers werden door burgemeester Anno Wietze Hiemstra gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk.
Thijs en Fenna Stoffers werden door burgemeester Anno Wietze Hiemstra gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk. (Foto: Henry Koops)1

Echtpaar Stoffers uit Ekehaar is 60 jaar getrouwd

Algemeen

EKEHAAR – Thijs Stoffers en Fenna de Jong zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Anno Wietze Hiemstra kwam het stel feliciteren met hun diamanten huwelijk.

Thijs Stoffers is 84 jaar geleden in Hooghalen geboren. Fenna de Jong zag 82 jaar geleden het levenslicht in Nijlande. Ze hebben samen 60 jaar met veel plezier in Ekehaar gewoond. Het stel ontmoette elkaar tijdens een dansavond in Café, Restaurant en Dancing Kuiper in Rolde. Thijs Stoffers nam samen met zijn jongste broer het bouwbedrijf, dat zijn vader had opgericht, over. Fenna werkte eerst bij haar ouders op de boerderij. Later deed ze naast de zorg voor de drie kinderen de administratie in het bouwbedrijf. Het bedrijf is inmiddels voortgezet door hun zoon. Stoffers was jaren actief als voorzitter van diverse provinciale en landelijke besturen in de aannemerswereld en was ook voorzitter van het dagelijks bestuur van de Kamer van Koophandel. Beiden waren zeer actief in het verenigingsleven in De Broekstreek.

Het echtpaar heeft zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Het diamanten huwelijksfeest wordt in familiekring gevierd.