Afbeelding
(Foto: TFC Gieten)

Toerfietsclub Gieten houdt mtb-tocht vanuit Gieten

Algemeen

GIETEN - De Toerfietsclub Gieten zal op zondag 8 oktober de Bouwselect Aa en Hunze MTB-toertocht houden. 

Een schitterend parcours is dan uitgezet door middel van linten over de onverharde paden, wegen en single-tracks. Deels over de bestaande mtb-routes en deels door minder bekend terrein.
Het parcours is geschikt voor de geoefende als ook voor de beginnende mountainbiker. Ook veldrijders en rijders op fatbikes kunnen deelnemen. Er kan gekozen worden uit routes van 35, 55 en voor het eerst 75 kilometer. Starten kan van 08.30 tot 09.30 uur voor de 55 en 75 kilometer bij de Kantine van de IJsvereniging aan de Boddeveld in Gieten. De 35 kilometer kan tot 10.00 uur starten.

Voorinschrijven kan via fietssport.nl of in de app. Zo hoeven de deelnemers geen formulieren in te vullen of te wachten in de rij. Uiteraard kan men ook ter plaatse inschrijven met of zonder de scan & go-pas of app. 

Leden van een NTFU-fietsclub hebben een aantal grote voordelen: Zo zijn ze gratis verzekerd tegen schade en ongevallen tijdens het fietsen in clubverband of in clubkleding. Ook kunnen ze korting krijgen op clubkleding door bijdrage van shirt-sponsoren en kunnen ze gratis deelnemen aan eigen toertochten. Fietsen in clubverband is volgens het bestuur ook gezellig, competitief en levert veel contacten op. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden op www.tfcgieten.nl