Chef Confetti & John Kanon.
Chef Confetti & John Kanon. (Eigen foto)

Feestweekend van Ras in Rolde

Algemeen

ROLDE - In het weekend van 10, 11 en 12 november staan er weer diverse activiteiten op de agenda van de Rolder Activiteiten Stichting.

De Rolderfair vindt vrijdag 10 november voor de vierde keer plaats. Diverse ondernemers en hobbyisten uit Rolde en omstreken presenteren zich tijdens de gezellige overdekte markt op de Brink in Rolde. Dat alles onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Ook kan men loten kopen waarmee men prijzen kan winnen die beschikbaar zijn gesteld door de standhouders. De entree voor de Rolderfair is gratis.

De kinderen van de basisschool kunnen op 11 november het lampionnetjelopen gezellig met elkaar afsluiten in de tent tijdens het Lampionnenfeest. Dj’s Chef Confetti & John Kanon maken er tussen 19.00 en 20.30 uur samen met de kinderen een feestje van. De entree voor het Lampionnenfeest is gratis.

Het Foute Bierfeest vindt aansluitend aan het lampionnenfeest plaats. De RAS nodigt iedereen uit om verkleed in dirndl, lederhosen of andere passende outfit naar de tent te komen tussen 21.00 en 01.30 uur. Het is artiesten Arjan Venemann, René Becker, Henk Dissel en dj’s Chef Confetti & John Kanon wel toevertrouwd om er een onvergetelijke avond van te maken. Voorverkoop vindt plaats via Eventree.nl.

Het weekend wordt op zondag 12 november afgesloten met de muziekmiddag. Lekker Fris en Smokebird spelen tussen 16.00 en 20.00 uur de beste (vintage) rockcovers. Een mooi moment om het weekend nog even dansend en zingend af te sluiten. De entree voor de muziekmiddag is gratis.