Yentl Flavour.
Yentl Flavour. (Eigen foto)

Muziekgroep Yentl Flavour opent jaar van CVR in Rolde

Algemeen

ROLDE - Muziekgroep Yentl Flavour zal vrijdag 19 januari vanaf 20.00 uur op uitnodiging van de Culturele Vereniging Rolde een optreden verzorgen in De Boerhoorn in Rolde. Deze avond is de eerste activiteit van de CVR in 2024, waarmee het nieuwe jaar wordt ingeluid. Het zal dan ook een avond worden in het teken van ontmoeting met een gevarieerd muziekprogramma door Yentl Flavour. 

Yentl Flavour komt uit Zutphen en treedt al jaren in heel Nederland op. De groep brengt een variatie aan Jiddische liederen, klezmer, folk/Ierse muziek en klassieke titels. In de vorm van liederen en instrumentale stukken is eigen werk onderdeel van hun breed en gevarieerd repertoire.

In een ongedwongen presentatie neemt Yentl Flavour het publiek mee naar de verschillende emoties die in klanken en teksten tot uitdrukking worden gebracht. Afwisselend is ook de combinatie van instrumenten, waaronder mandoline, tamboerijn, djembé of trommel. Ook is zang te horen begeleidt door slechts een viool. 

De groep bestaat uit: Anna Maria Roos (zang), Judith Richel (viool en zang) en Allert van der Heijden (gitaar en zang).

Reserveren is niet verplicht. Meer informatie: www.cultureleverenigingrolde.nl, secretaris.CVR@outlook.com of 0592-242658.