Maik Panneman (rechts) wenst zijn opvolger veel succes als voorzitter van VVD Aa en Hunze.
Maik Panneman (rechts) wenst zijn opvolger veel succes als voorzitter van VVD Aa en Hunze. (Foto: Persbureau Drenthe/Herman van Oost)

Derkjan Schepers nieuwe voorzitter voor VVD Aa & Hunze

Algemeen

AA EN HUNZE - De afdeling van VVD Aa en Hunze heeft sinds maandag een nieuwe voorzitter. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het netwerk Noord-Drenthe in Vries, is Derkjan Schepers uit Schoonloo gekozen als nieuwe voorzitter. 

Scheidend voorzitter Maik Panneman uit Gasselternijveen geeft aan dat hij begonnen is als fractiemedewerker bij de VVD Drenthe. Deze functie in combinatie met het netwerkbestuur en het voorzitterschap van de afdeling Aa en Hunze maakt dat Panneman heeft gekozen om het voorzitterschap na twee jaar over te dragen. 

De nieuwe voorzitter wil verder werken aan een goede verbinding tussen inwoners en bestuurders. Verder ziet Schepers uit naar een mooie samenwerking met iedereen die achter het liberale gedachtegoed staat, of graag in contact wil komen met de VVD. Hiervoor zullen met enige regelmaat activiteiten worden georganiseerd, waarbij geïnteresseerden van harte welkom zijn.