De avondvierdaagse in Gieten vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 mei.
De avondvierdaagse in Gieten vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 mei.

Avond4daagse in Gieten gaat weer door

Algemeen

GIETEN - De Avond4daagse in Gieten gaat dit jaar weer door. Het evenement wordt van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei weer georganiseerd door Stichting Zomeractiviteiten Gieten.

Sportcafé de Goorns, gelegen op sportpark De Goorns aan de Asserstraat, is alle vier dagen het start- en eindpunt van de Avond4daagse. De organisatie heeft leuke en leerzame routes uitgezet met leuke verrassingen onderweg. Er kan gekozen worden om 5 of 10 kilometer te wandelen. Voorinschrijving is mogelijk op maandagavond 9 mei tussen 19.00 en 21.00 uur in Sportcafé de Goorns. De kosten zijn dan €4,- per persoon. 

Het is ook mogelijk om bij de start van de Avond4daagse in te schrijven, maar het risico is dan dat de wachttijd langer kan zijn. De kosten voor inschrijving bij de start op dinsdag 17 mei bedragen €5,- per persoon. Op dinsdag, woensdag en donderdag kan er worden gestart vanaf 18.00 uur. De laatste stempel voor binnenkomst wordt uiterlijk om 21.00 uur gezet. Op de laatste avond, de vrijdag, kan er worden gestart vanaf 17.30 uur.

Vanwege de gezamenlijke intocht moet iedereen vrijdagavond om 20.00 uur terug zijn bij het Sportcafé. Het laatste stuk wordt gezamenlijk met alle lopers, onder muzikale begeleiding van de Harmonie Gasselte, van en naar Sportcafé De Goorns gelopen, alwaar de medailles worden uitgereikt. 

De stichting hoopt op veel enthousiaste deelnemers en natuurlijk op een gezellige week met mooi wandelweer. Meer informatie is te vinden op szgieten.nl.