Afbeelding

Wedstrijdvissers strijden om kampioenschap Aa en Hunze

Algemeen

AA EN HUNZE - Hengelsportvereniging De Schaopwas uit Eext organiseert op zondag 29 mei de Open kampioenschappen van de gemeente Aa en Hunze. 

Het kampioenschap is bedoeld voor inwoners van de gemeente of leden van een vereniging in Aa en Hunze. Er zal worden gevist in het Noord-Willemskanaal nabij Vries in twee vakken: vaste stok dobberdragend en Feeder-hengel. ,,Bij opgave kun je vermelden in welk vak je wilt vissen’’, zegt Henk Enting namens de organisatie. Er wordt gevist om eremetaal en mooie vleesprijzen.

De inleg bedraagt 10 euro per persoon. Er wordt gevist op steknummer en gewicht. Aas en voer is gratis, met uitzondering van Ver de vase. Een compleet reglement wordt in de zaal uitgereikt. De stekloting vind plaats bij Eetcafé Homan in Eext. Betaling en loten vindt plaats van 7.00 tot 7.15 uur, waarna de deelnemers gezamenlijk naar de waterkant gaan. Er wordt gevist van 9.00 tot 14.00 uur. De winnaar van elk vak mag zich een jaar lang kampioen van de gemeente Aa en Hunze noemen.

Voor vragen en opgave kan men telefonisch (ook WhatsApp) terecht bij Henk Enting (06-20616392) of Geert Enting (06-40383368) of door te mailen naar secretaris@hsvdeschaopwas.nl.