Een jonge bezoeker van de Woudlopersclub kijkt gefascineerd toe hoe de schedel wordt ontleed. (eigen foto)
Een jonge bezoeker van de Woudlopersclub kijkt gefascineerd toe hoe de schedel wordt ontleed. (eigen foto)

Veel complimenten voor Boscamping Zwanemeer

Algemeen

GIETEN – Boscamping Zwanemeer in Gieten heeft zondag een succesvolle open dag gehouden. Zo’n 350 tot 400 bezoekers zijn een kijkje komen nemen. 

Zussen Leonie en Renee Vorenkamp hebben afgelopen jaar camping Zwanemeer in Gieten overgenomen en omgetoverd tot een boscamping. ,,Omdat we veel vragen krijgen van mensen die nieuwsgierig zijn naar het kampeerterrein, de ontwikkelingen en onze plannen hebben we deze open dag georganiseerd. En het was ontzettend druk. We hebben niet alleen bekenden over de vloer gehad, maar ook nieuwsgierige mensen die wel eens langs de camping zijn gelopen én potentiële kampeerders. Zo hebben we veel boekingen mogen noteren dit weekend’’, zegt Renee. Veel bezoekers zijn positief verrast: ,,We hebben veel complimenten gekregen en we merken duidelijk dat de richting die we op willen - meer natuureducatie - veel mensen aanspreekt.’’ 

Naast sfeer proeven konden bezoekers de nieuw ingerichte tipitenten en de bouwborden met alle plannen bekijken en bij de Woudlopersclub konden de kinderen uilenbollen uitpluizen. Ook was de horeca met gezellig terras voor het eerst geopend tijdens de open dag.