Dokter Nol van der Meer viert zijn porseleinen jubileum in Gieten.
Dokter Nol van der Meer viert zijn porseleinen jubileum in Gieten. (Eigen foto)

Porseleinen jubileum huisartsenpraktijk Nol van der Meer

Algemeen

GIETEN - Dokter Nol van der Meer is komende vrijdag 20 jaar huisarts in Gieten. Hij is in augustus 2002 begonnen als nieuwe huisarts in het pand aan de Bonnen 14 (voorheen de praktijk van dokter Dekkers). De praktijk verhuisde in mei 2003 naar de huidige locatie aan de Eexterweg 64.

Dokter Van der Meer is geboren en getogen in Friesland. Na zijn studie en aanvullende opleidingen heeft hij bijna acht jaar in Zambia gewerkt. Daar heeft hij zijn creatieve vrouw ontmoet. Samen hebben zij drie inmiddels volwassen kinderen. Na zijn tropenjaren in Zambia heeft hij vijf jaar met plezier als huisarts in Engeland gewoond en gewerkt.  

Dokter Van der Meer is een vriendelijke en begripvolle arts die ruim de tijd neemt voor zijn patiënten. Naast zijn werk mag hij graag een rondje hardlopen en vindt hij het leuk om verre landen te ontdekken. 

De Gieter praktijk is in de jaren gegroeid van één huisarts met twee assistenten naar een praktijk met drie huisartsen, drie praktijkondersteuners en twee assistenten. Heugelijk feit was er in 2013 toen de praktijk NHG-gecertificeerd werd, een kwaliteitskeurmerk voor huisartsenpraktijken.  

Het heugelijke feit dat hij inmiddels 20 jaar met veel betrokkenheid zijn praktijk voert mag volgens zijn omgeving niet ongemerkt voorbijgaan. ,,Hij verdient het dan ook dat hier even bij wordt stil gestaan. Hopelijk zal hij nog geruime tijd met plezier zijn werk voortzetten.”

 

!